Personvern

Personvernerklæring

1. Formålet med å samle inn personopplysninger.


Formålet med SweetSkin sin kunderegistrering er at du som kunde skal kunne utføre en handel med oss. Vi ønsker også å kunne tilby våre kunder fordeler og tilbud.

Behandlingen av opplysningene om deg bygger på samtykket du har gitt og blir behandlet i henhold til personopplysningsloven 2018, bokføringsloven, regnskapsloven og eventuelle andre relevante lover.

Etter personopplysningsloven har SweetSkin rollen som behandlingsansvarlig. Utleveres opplysninger om deg til SweetSkin sine tjenesteleverandører, vil tjenesteleverandøren være databehandler for disse opplysningene.

2. Hvilke opplysninger samles inn


Vi samler inn data som bli gitt til oss ved registrering i nettbutikken, telefon eller om vi blir kontaktet via epost. Dataene inkluderer navn, adresse, epost og telefonnummer. Dette blir lagret hos oss for at vi skal kunne levere varer, kontakte deg om det er behov for det, forbedre vår service, i regnskapsøyemed, levering av informasjon om ordren / bestillingen og utsending av nyhetsbrev.

3. Hvordan og hvorfor bruker SweetSkin dine opplysninger:


Hvordan samler vi inn data?
Vi bruker data som du selv sender inn i forbindelse med handling og kontakt via epost. Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å undersøke bruken av nettsiden slik at vi kan forbedre den. Cookies er små datakapsler som lagres lokalt på din PC, mobil eller nettbrett. Du kan selv slette disse i innstillingene i nettleseren din.

Hvorfor samler vi data
Vi samler data for å kunne opprettholde kontakten med deg som kunde, sende ut varer og markedsføring.

På epost kan vi sende ut:

  • Ordrebekreftelser
  • Tilbudsbekreftelser
  • Kredittmeldinger
  • Pakksedler/leveringsinformasjon
  • Faktura/kreditnota
  • Kvitteringer

Om du melder deg på nyhetsbrevet vil du få eposter som inneholder

  • Nyheter
  • Tilbud
  • Rabattkoder
  • Informasjon om kurs og events

Til fysiske adresser sender vi ut varer som er bestilt, faktura eller annen informasjon relatert til kundeforholdet.

SweetSkin og våre tjenesteleverandører kan bruke opplysningene du selv har registrert, og opplysninger som oppstår gjennom ditt kundeforhold hos oss for at vi og våre samarbeidspartnere skal kunne oppfylle våre avtaler med deg.

En grunnleggende behandling er å administrere ditt kundeforhold for eksempel dersom du henvender deg til oss.

SweetSkin og våre tjenesteleverandører bruker opplysningene for å gi deg tilbud og kommunikasjon i tråd med de samtykker du har gitt. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt, og vi vil da slette de opplysninger som ble lagret i tilknytning til det aktuelle samtykket.

Dersom du ønsker nyhetsbrev med kampanjekoder, rabatter, nyheter og tips må du godkjenne det i en egen rubrikk. Dersom du senere ikke ønsker nyhetsbrev kan du enkelt endre dette ved å trykke på «slett meg fra mail-liste» nederst på nyhetsbrevet.

Detaljert kjøpshistorikk oppbevares inntil i fem år etter krav i bokføringsloven. Detaljerte kjøpsopplysninger anonymiseres. Dersom du melder fra til oss at du ikke lengre ønsker å være oppført som kunde slettes alle opplysninger om deg utover de opplysninger som bokføringsloven og regnskapsloven krever lagret.

Når du besøker nettsiden vår aktiveres cookies som registrerer, lagrer og analyserer opplysninger hvordan du bruker siden. Videre lagres opplysningene om deg i cookiene etter at økten er over og hentes fram neste gang du besøker siden.

Hvordan kan du hindre lagring av cookies?
Data som blir lagret lokalt på din surfeenhet, cookies, kan du selv slette. Dette gjør du i innstillingene til nettleseren din. Det finnes flere programmer som kan brukes om du ønsker å ta kontroll over hvilke cookies som lagres og over hvilke firmaer som får spore din nettbruk. Ghostery er ett av disse. Dersom du ønsker å unngå cookies, kan du deaktivere bruken av disse i din nettleser. Merk at ved å gjøre dette vil flere av funksjonene på sidene ikke fungere.
Internet Explorer
Google Chrome
Mozilla Firefox
Safari

4. Tredjeparter/samarbeidspartnere


Personopplysninger kan deles og behandles av SweetSkin sine samarbeidspartnere. Dette er blant annet leverandører av digitale tjenester, bank, logistikk og regnskap. Etter personopplysningsloven er slike selskaper databehandlere og behandler opplysninger etter instruksjoner gitt av SweetSkin i henhold til databehandleravtaler med SweetSkin.

SweetSkin kan i visse tilfeller, regulert av lovverk, også levere opplysninger til myndighetene.

5. Sikkerhet


Sikkerhet og deling av data
For å sikre informasjonen du har gitt fra deg til oss så følger vi strenge retningslinjer for lagring og sikring av data. Datasikkerheten følger gjeldende lovverk.

Vi videreformidler, selger eller bytter ingen informasjon med utenforstående. 3. parts selskaper får kun innsyn i slik informasjon om vi har ansatt disse for å utføre bestemte tjenester for SweetSkin.

Produkter vi bruker til å forbedre markedsføring, nettsider og kundeservice er:

Google Analytics
Dette er vårt analyseprogram. Vi bruker dette til å blant annet se hvor våre brukere kommer fra, hvor ofte de besøker siden vår og hvor trafikken inn kommer fra.

6. Statistikk


Alle besøk på vår nettbutikk sweetskin.no etterlater elektroniske spor. SweetSkin analyserer opplysninger, som blant annet aktivitet på sweetskin.no sin nettside og sweetskin.no sine sider i sosiale medier, samt opplysninger om eventuelle kjøp hos sweetskin.no

Opplysningene blir ikke brukt til å identifisere deg som person. SweetSkin bruker opplysningene til å lage statistikk som viser for eksempel hvilke sider som er mest lest, omsetning og populære produkter. Slik kan vi forbedre tjenestene på sweetskin.no

Google Analytics
SweetSkin bruker Google Analytics for å kjøre inngående analyse av våre nettsider.

Informasjonen Google samler om bruken av denne nettsiden overføres til en Google-server i USA og lagres der. Hvis IP-anonymisering aktiveres på denne nettsiden vil IP-adressen avkortes før den sendes innenfor EU eller EØS-området. Kun i unntakstilfeller vil hele IP-adressen sendes til en Google-server i USA før den avkortes der. Den anonymiserte IP-adressen som nettleseren din sender til Google Analytics sammenholdes ikke med andre data hos Google.

7. Sosiale Medier


Sweetskin.no inneholder funksjoner for sosiale medier, inkludert liker-knapp for Facebook. Slike funksjoner kan registrere IP-adressen din og hvilken side du åpner på nettstedet vårt, og de kan lagre informasjonskapsler for at funksjonene skal fungere som tiltenkt. Funksjoner for sosiale medier driftes enten av en tredjepart eller direkte på nettstedet vårt. Din bruk av slike funksjoner er underlagt personvernerklæringen til selskapet som leverer dem.

Du kan når som helst logge inn på Min Side på nettsiden vår eller ringe til vårt kundesenter for å oppdatere kontaktopplysningene dine eller endre innstillingene for hvordan du foretrekker å motta utsendelser. Dessverre kan vi ikke hjelpe deg med å begrense eller endre innleggene i sosiale medier. Slike endringer må du gjøre selv på den aktuelle kontoen.

8. Endringer


SweetSkin kan endre samtykke og personvernerklæring for å følge nye rettslige krav, og på grunn av endringer i vår egen praksis for innsamling og behandling av personopplysninger. Ved endringer som krever samtykke vil du bli bedt om å samtykke til nye vilkår når du logger på sweetskin.no før endringene iverksettes.

9. Dine rettigheter


Rett til korrigering
Du kan endre dine kundedata på «Min side»

Rett til endring av samtykke
Du kan styre dine samtykker og valg på «Min side - Vilkår», når du er logget inn på sweetskin.no. Som innlogget har du innsyn i dine personopplysninger og din kjøpshistorikk. SweetSkin kundeservice skal også kontaktes dersom du krever endret opplysninger som du ikke selv kan endre ved innlogging på din side hos sweetskin.no.

Samtykke til å motta nyhetsbrev kan altså redigeres på «Min side - Vilkår». Du kan også trykke «slett meg fra mail-liste» nederst.

Rettighet til overførbarhet
Du har rett til å få en kopi av personopplysningene dine. Dette gjelder kun de personopplysningene du har oppgitt til oss.

Rett til tilgang
Du har til enhver tid rett til å be om informasjon om personopplysningene vi oppbevarer om deg. Kontakt SweetSkin kundeservice og du vil få tilsendt personopplysningene dine via e-post.

Rett til sletting
Du har rett til å slette hvilke som helst personopplysninger behandlet av SweetSkin når som helst, bortsett fra i følgende situasjoner:

  • du har en pågående sak hos kundeservice
  • du har en åpen bestilling som ikke er sendt ennå eller bare er delvis sendt
  • du har uoppgjort gjeld hos SweetSkin, uavhengig av betalingsmetode
  • du mistenkes for eller har misbrukt våre tjenester i løpet av de siste fire årene
  • gjelden din har blitt solgt til en tredjepart i løpet av de siste tre årene, eller i løpet av det siste året for avdøde kunder
  • kredittsøknaden din har blitt avvist i løpet av de siste tre månedene
  • krav fra myndighetene

Dersom du melder fra til oss at du ikke lengre ønsker å være oppført som kunde slettes alle opplysninger om deg utover de opplysninger som bokføringsloven og regnskapsloven krever lagret.

Er du uenig i hvordan vi behandler dine personopplysninger, eller har spørsmål til behandlingen, kan du sende e-post til sweetskingol@gmail.com og merke den med "Personopplysninger".

Hvis du ikke er fornøyd med SweetSkin sin behandling og bruk av personopplysningene dine, og/eller svarene vi har gitt deg, har du rett til å klage til Datatilsynet.

10. Ansvarlig


SweetSkin er ansvarlig for personopplysningene dine i henhold til gjeldende personvernlovgivning.

SweetSkin
Sentrumsvegen 70
3550 Gol
Norgee-post: sweetskingol@gmail.com
Telefon: 94105357
Organisasjonsnummer: 913 708 059
Nettside: sweetskin.no



Viktig: Dette dokumentet var opprettet som en mal kun for informasjonsgrunner. Ved å bruke det, godkjenner du dette avsnittet og skjønner at Webnode ikke er ansvarlig for noen handlinger som er årsaket av nettsiden, eller hvilke årsaker som er årsaket av innholdet til nettsiden. Vi anbefaler på det sterkeste at du søker juridisk støtte og tilpasser dette dokumentet til det som er relevant for bedriften din.

Nettbutikken [….] på nettsiden [….] med organisasjonsnummer […] som ligger i […] behandler personlig informasjon som er utgitt av Kunden for å innfri og bekrefte brukervilkårene, for å behandle elektroniske ordre og frakt, og for å ha muligheten til å kommunisere i en tidsperiode som er godkjent av loven.

Generelle bestemmelser

1. En personlig datakontrollør, i samsvar med GDPR (heretter betegnet som «Regulasjonen») er […..], organisasjonsnummer [….], som ligger i [….] (heretter betegnet som «Kontrollør»);

2. Kontaktinformasjonen til kontrolløren er: e-post: [……], tlf: [………];

3. Personlig informasjon er all informasjon relatert til en identifiserbar eller fysisk person.

Kilden til personlig informasjon

1. Kontrolløren behandler personlig informasjon som er mottatt mot Kundens godkjennelse og samlet inn fra kontrakten for å fullføre kjøpet og den elektroniske ordren som opprettes i nettbutikken […].;

2. Kontrolløren behandler kun identifiserbar informasjon og kontaktinformasjon til Kunden som er nødvendig for å oppfylle kontrakten for kjøpet;

3. Kontrolløren behandler personlig informasjon for frakt og for å holde regnskap og for å kunne ha kommunikasjon mellom partene i kontrakten i en tidsperiode som er godkjent av loven.

Grunnen til behandling av personlig informasjon

Kontrolløren behandler Kundens personlig informasjon for følgende grunner:

1. Registrering på nettside [….] I samsvar med Kapittel 4, Seksjon 2 av Regulasjonen;

2. For å kunne oppfylle den elektroniske ordren som ble opprettet av Kunden (navn, postadresse, e-postadresse, telefonnummer);

3. For å overholde lover og forskrifter som følger av kontraktsforholdet mellom kunden og kontrolløren;

4. Personlig informasjon er nødvendig for å kunne oppfylle kontrakten til kjøpet. Kontrakten kan ikke konkluderes uten personlig informasjon.

Tidsperioden for lagring av personlig informasjon

1. Kontrolløren lagrer personlig informasjon i en tidsperiode som er nødvendig for å oppfylle rettigheter og forpliktelser som følger av kontraktsforholdet mellom Kontrolløren, og Kunden og i en 3-års tidsperiode som følger av avsluttelsen av kontraktsforholdet;

2. Kontrolløren må slette all personlig informasjon ved utløpet av tidsperioden for lagring av personlig informasjon.

Mottakere og behandlere av personlig informasjon

Tredjeparter som behandler Kundens personlig informasjon er underleverandører til Kontrolløren. Tjenestene som er levert av disse underleverandørene er nødvendige for å kunne oppfylle konktrakten til kjøpet og for å behandle den elektroniske ordren mellom Kontrolløren og Kunden.

Kontrollørens underleverandører er:

  • Webnode AG (nettbutikksystem);
  • Fraktfirma;
  • Google Analytics (nettsidestatistikk);

Kundens rettigheter

I samsvar med forskriften er kunden berettiget til:

1. Rettigheten til å få tilgang til sin personlige informasjon;

2. Rettigheten til å redigere sin personlige informasjon;

3. Rettigheten til å slette sin personlige informasjon;

4. Rettigheten til å nekte behandling av sin personlig informasjon;

5. Rettigheten til å flytte informasjonen sin;

6. Rettigheten til å fradra samtykket til behandling av sin personlig informasjon skriftlig eller via e-post til: [….];

7. Rettigheten til å sende inn en klage til tilsynsmyndigheten om det er mistanke om at det har vært brudd på Regulasjonen.

Sikkerheten til den personlige informasjonen

1. Kontrolløren erklærer å ta alle tekniske og organisatoriske forholdsregler som er nødvendige for å beskytte den personlige informasjonen;

2. Kontrolløren har tatt tekniske forhåndsregler for å sikre datalagringen, der særlig å sikre tilgang til datamaskinen med et passord, ved å bruke et anti-virus program og gjøre regelmessige sjekk på de relevante datamaskinenene.

Siste ord

1. Ved å legge inn en elektronisk ordre på nettsiden [….] bekrefter Kunden å være informert om alle vilkårene av beskyttelsen av personlig informasjon og godkjenner dem i sin helhet;

2. Kunden godkjenner disse reglene ved å huke av boksen i bestillingsskjemaet;

3. Kontrolløren kan oppdatere disse Reglene når som helst. Den nye, oppdaterte versjonen må være publisert på hans/hennes nettside.

Disse reglene tar effekt den [Dato]